CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, December 19, 2009

SALAM PERKENALAN BISNES
Salam perkenalan dan Salam Ukhwah untuk pelayar blog ini. Kami adalah Tupperware Consultant anda. Anda boleh maju bersama kami. Kita akan sama-sama meningkatkan ekonomi bagi mendapatkan kehidupan yang lebih baik untuk diri sendiri dan keluarga. Pepatah ada mengatakan. "bukan senang nak senang". Jadi, marilah kita berusaha dan bertawakal bagi meletakkan diri kita ke satu tahap yang lebih bermakna.
Sertai kami dan daftar sebagai Tupperware Consultant (RM60 seumur hidup), dan anda akan diberi Kit Permulaan iaitu:
i. Tupperware Kit Bag berserta katalog bulanan dan kit promosi.
ii. PERCUMA MODULAR MATES iaitu:- MM Oval II (1 unit) dan MM Round II (2 unit) – yang bernilai RM50.
iii. Diskaun pembelian produk Tupperware sebanyak 20% sebagai ahli baru.
iv. Nikmati lebih diskaun untuk setiap barangan dalam promosi katalog dan kempen bulanan (diskaun 20%-25%) untuk mana-mana barangan yang terpilih.
v. Boleh menjana pendapatan dengan keuntungan bersih sebanyak 20%-25% daripada produk jenama Tupperware yang dijual.Bagi pengaktifkan keahlian seumur hidup, anda hanya perlu mengekalkan jualan RM500 setahun. Jaminan produk Tupperware adalah berkualiti tinggi dan diiktiraf seluruh dunia.


Anda juga boleh memiliki salah satu 'INCOME KIT' dibawah pada harga RM 200 sahajaSempena pembukaan blog ini, kami menawarkan bayaran pendaftaran hanya RM40 sahaja. Pendaftaran melalui blog ini akan melayakkan anda menerima 'hadiah misteri' daripada pihak kami. CEPAT!!!, ini untuk 6 orang pertama sahaja

Jangan lepaskannya dan dapatkan peluang menambah pendapatan anda. Sekiranya berminat, e-Mailkan maklumat seperti dibawah:-
1. Nama Penuh
2. No. Kad Pengenalan (Baru)
3. Alamat Surat Menyurat
4. No. Telefon Bimbit
5. Pekerjaan
6. No. Telefon Pejabat
7. Fax (jika ada)

*** Serta e-Mailkan bukti pembayaran RM 40.00 (tawaran sah untuk 6 orang pertama) untuk menjadi ahli ke :

tupperwarezone@gmail.comPROSES SETERUSNYA:-
1. Setelah pendaftaran dilakukan, saya akan e-Mail dan SMS kepada anda TUPPERWARE CONSULTANT ID No. untuk membolehkan anda membuat sebarang pembelian di mana-mana pusat bisnes TUPPERWARE yang terdekat dan diseluruh Malaysia.


2. Tupperware Kit Bag berserta katalog bulanan dan kit promosi akan dihantar selepas pendaftaran dibuat (pengesahan dengan memberikan no. ID)
3. Kad keahlian berserta surat pengesahan pendaftaran akan di pos oleh Ibu pejabat Tupperware dalam masa 2-3 minggu selepas tarikh pendaftaran.


4. Anda juga boleh menyemak status pendaftaran anda di http://www.twbiznet.com.my/ secara online. (Sila beri tempoh sekurang-kurangnya 24 jam untuk pengaktifan akaun online anda.)

0 comments: